Showroom 1000m2


Gesloten gas inbouwhaarden

Met oog voor detail laten wij de nieuwste gas inbouwhaarden samengaan met uw interieur. Kom eens kijken en laat u inspireren. Niet voor niets komen hier de mooiste projecten uit voort.

Gesloten Gaskachels

Het uiterlijk van een kachel met het gemak van gas. Met een enkele klik op de afstandsbediening en u zit heerlijk warm bij het vuur. Veelal aangesloten via de gevel.

Pelletkachels

Wij hebben de stilste pelletkachels in onze showroom. Door de nauwe samenwerking met Nordic Fire bieden wij kwalitatief hoogwaardige pelletkackels aan voor optimaal rendement.

Houtkachels

Kom kijken in onze showroom naar de nieuwe collectie houtkachels. Bij ons vind u een houtkachel voor ieders budget. Met vele brandende modellen geven wij u advies opmaat.

Liftdeur haarden

Een groot stook oppervlak met optimaal vuurzicht dan is een liftdeurhaard misschien iets voor u. Bij ons in de zaak vind u vele front-, doorkijk en hoekmodellen.

Electrische haarden

Zonder rookkanaal maar wel de sfeer van vuur ervaren. De elektrische haarden op waterdamp eventueel met verwarming zijn op vele manier in u huis te plaatsen.

Schouwen

Haardenspeciaalzaak Emmen heeft zowel moderne als klassieke schouwen. Door de diversiteit is het voor u eenvoudig te zien welke schouw bij u thuis past.

Rookgasafvoer materialen

Voor ieder rookkanaal hebben wij de juiste materialen direct op voorraad.


Merken