Service


Bij Haardenspeciaalzaak Emmen koopt u meer dan alleen een haard. Wij staan voor onze producten en leveren ook in het voor en na traject optimale kwaliteit. Als erkend 5-sterrenspecialist delen wij onze kennis graag met u.

Mooie producten vallen samen met vakkundige montage. Met een vast  montage- en serviceteam kennen onze monteurs het klappen van de zweep. Wij zijn trots op onze jongens die altijd een optimaal resultaat nastreven.

Ouderwetse service is bij ons heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u. Het service team van Haardenspeciaalzaak Emmen onderhoudt uw vuur. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn lossen wij dit graag voor u op.

Onderhoud van de gashaard

Om de door Haardenspeciaalzaak Emmen aangelegde haarden goed te laten functioneren is het verstandig deze eens in de 1 a 2 jaar te laten nakijken. Daarnaast onderhouden wij ook de pelletkachels en kunnen wij mogelijke herstelwerkzaamheden aan de kachel verrichten. Bij een houtkachel geven wij het advies om deze 1 keer per jaar te laten vegen door een erkend schoorsteenveger. 

Heeft u vragen over uw haard of wilt u onderhoud aan uw haard.
Voor een afspraak kunt u bellen met: 0591-648630

Haardenspeciaalzaak Emmen
5 Sterren specialist

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie