Ons verhaal


Het verhaal en de beleving van "Het mooiste vuur komt uit Emmen"

Al bijna 30 jaar levert Haardenspeciaalzaak Emmen topkwaliteit op het gebeid van haarden in vele modellen en uitvoeringen. In de prachtige showroom aan het Noordeind in Emmen staat een groot assortiment haarden brandend opgesteld. Door klanten de mogelijkheid te geven om de warmte te laten zien en vooral te voelen is de showroom van zeer grote waarde. De medewerkers van Haardenspeciaalzaak Emmen geven u graag een demonstratie van de talloze haarden en kachels. Hier kunt u zien hoe uw toekomstige vuur in uw huis zal branden.

In de ontwerpstudio 'Haardenstudio Henk Moes' maken wij ontwerpen op maat en realiseren wij met u de mooiste vuren voor zowel particulieren als bedrijven. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Service en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel.
Met een eigen montage- en serviceteam is het steeds weer een prachtige uitdaging om de klanten te voorzien van warmte met een architect waardige oplossing in elk huis. Naast vakkundige installatie bieden wij ook het onderhoudsplan voor uw aankoop. Met de nieuwste ontwikkelingen in de gereedschapskist geeft het elke dag een warm gevoel wanneer de kachel bij de klant dat geeft wat wordt gevraagd; Het mooiste vuur!